Referenties

Albertine Otten, praktijkbegeleidster Flair:

‘Caroline begon met het schrijven van kleine stukjes voor onder andere de rubriek Uit & Thuis. Al snel bleek ze klaar voor het grotere werk. Opvallend was hoe gemakkelijk ze voor onze doelgroep schreef. Binnen twee weken wist ze precies wat ‘Flair’ en ‘niet Flair’ was. Caroline is een prettige collega om mee te werken. In de komende periode moet ze gewoon zo veel mogelijk gaan schrijven. Daarmee wordt ze een aanwinst voor de beroepspraktijk.’

Hennie Kanbier, hoofdredacteur Leidenamateurvoetbal.nl:

‘De redactie kan het volgende concluderen over Caroline:

– Nauwkeurig.
– Terugkoppeling altijd voor de deadline.
– Stelt de juiste vragen bij onduidelijkheden.
– Zorgt voor eenduidigheid in de artikelen.
– Teamspeler.
– Bereidheid om extra werk te verrichten.
– Geïnteresseerd.
– Controleert gestelde feiten.
– Sportachtergrond, handig voor de support aan onze website.

Al met al een uitstekend teamlid.’

Frank de Poorter, hoofdredacteur MER-Nieuwsbrief:

‘Caroline is verantwoordelijk voor de algehele revisie van de conceptnieuwsbrief en als zodanig verantwoordelijk voor een foutloze editie. Ze is zeer alert op spellingfouten en grammaticale fouten. Alle stukken die ze heeft gecorrigeerd zijn op dit vlak correct en aanzienlijk verbeterd.
Onze artikelen worden door amateurs geschreven. Caroline kijkt kritisch en met een professionele blik naar de opbouw en doet waardevolle suggesties voor verbetering. Ook op inhoudelijk vlak heeft Caroline een scherpe blik en heeft ze bijgedragen aan verbetering van ieder individueel product en de nieuwsbrief in zijn geheel.
Niet iedereen die een artikel schrijft staat evenzeer open voor suggesties voor wijzigingen. Caroline brengt haar suggesties op een tactvolle wijze en gaat evenzeer tactvol met bezwaren om.
Caroline is een zeer prettige samenwerkingspartner. Iedere mail wordt binnen een uur beantwoord, ze komt alle afspraken na, toont zelf initiatief en doet meer dan afgesproken.’