Portfolio

Hieronder een greep uit de artikelen die ik heb geschreven of geredigeerd. Heeft u interesse in mijn werk of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met me op via Caroline.walenkamp@gmail.com.
Reportage Flair 2014 - Loslaten

Psycheverhalen vind ik erg leuk om te schrijven. Onderstaand artikel schreef ik voor Flair en gaat over loslaten en een frisse start maken.

the World Cup Daily

 

 

Tijdens het WK Hockey in Den Haag (2014) was ik eindredacteur van the World Cup Daily, de krant die dagelijks werd uitgedeeld aan alle bezoekers.

 

 

 

 

 

MarketingTribune - Big data in de zorg
Voor het magazine MarketingTribune schreef ik een artikel over big data in de zorg. In dit artikel kwamen mijn beide studies (bedrijfskunde en journalistiek) goed samen.

 

 

 

 

 

hockey.nl - Team van toen
Ik was eindredacteur van hockey.nl en schreef daarnaast ook artikelen voor dit maandblad, waarvan in juni 2015 het laatste nummer verscheen.

 

 

Flair-rubriek 5x doen deze week
Een voorbeeld van mijn Flair-rubriek 5x doen deze week. Elke week verzorgde ik een film, boek, uitje, serie, album en/of dvd.

 

 

 

 

 

Santé 2014 - Persoonlijk verhaal
Voor maandblad Santé schreef ik een persoonlijk verhaal over mijn epilepsie.

 

 

 

 

 

Libelle Nieuwscafé Krant

 

Voor de Libelle Nieuwscafé Krant zocht ik boeken en apps over het thema ‘de nieuwe vrijwilliger’.

 

 

 

 

 

En ook online kan ik dankzij twee SEO-cursussen goed uit de voeten. Dit zijn twee voorbeelden van artikelen die ik heb geredigeerd.
Online eindredactie - Flairathome.nl Online eindredactie - Ouders van Nu